Alla inlägg den 29 januari 2010

Av pingu - 29 januari 2010 07:20

Åh jätte trött är jag ...har haft Simon i sängen och han är jätte dålig ,han har liksom blivit sämre . Har sovit oroligt inatt och förkylningen har kommit ,nu vet jag inte om det är mjölken elelr om det är förkylningen ..Han har ju inte fått i sig nåt med mjölk ..Inte vad jag vet för han tål ju inte sånt .


Vaknade tidigt i morse och pappan skulle iväg och jobba .Gick upp tidigt för Simon sov dåligt och misstänkte att han var lite hungrig så jag gav honom lite i knappen ,lite näring . På det viset kunde han sova vidare en stund till. Lånade ut bilen till fasters man ..så jag gick upp för att kunna ge honom nyckeln .Passade på att glutta lite på internet medans barna sov . Har ingen bråttom med nyckeln sa jag ..skall inte iväg någonstans idag ...Mår inte riktig hundra i kroppen själv och grabben den lilla han är ju dålig...


Snöar ute och hoppas på att det inte skall vara så där jätte kallt idag . Fredag idag och det är Lets Dance ,jag och barna sitter bänkad framför tv:n och tittar på det . En av mina favoriter är ju Mattias och Cecilia ,sedan är det Claudia.. Fredags nöje helt enkelt ,men ett bio besök vore inte helt fel med lite bio och middag på det :) ...


Vi tittar lite på tv just nu och grabbarna har svårt att äta frukost direkt när dom har vaknat ..så jag vänter lite ..

Av pingu - 29 januari 2010 07:06

Har varit en stressad morgon ..skulle åka till sjukhuset med William och Simon är fortfarande lite rasslig . Skulle lämna Simon hos sin faster och uppskattade att hon erbjöd sin hjälp till mig. Fick jaga barn på förmiddag då äldsta sprang med macka i handen och den lilla före ...Svettig som man var så fick jag ihop det till slut .Ringde till den snälla fastern och åkte till sjukhuset ..Halt ute och mycket snö både på billen och på vägarna men hann precis . Träffade hans läkare som är super bra och fick våra recept utskrivna som vi ville ha .William var så duktig att han fick en bio biljett av sjuksystern och jo han blev jätte glad över detta.


Han tyckte att man kunde åka lite oftare till sjukhuset så fick man ju lite presenter då och då ,men förklarade att man åker inte dit i onödan ,bara när det är nödvändigt ...Turen att få första parketten på parkeringen precis vid akuten och jag slapp gå för långt med mina gossar . Inte lätt att konka på sig själv när man är höggravid och två kottar på köpet men det går .Allt går om man vill :).


Efter besöket var det dags att laga lunch och det blev pannkaka till lillemannen och nåt annat till mig och William .Nåt snabbt och enkelt som inte tar alldeles för lång tid att laga ...Har varit ute och lekt med gossarna lite lite frisk luft måste man ju ha dagligen ..mer eller mindre .Skottade snö och fick hjälp av grannarna vilket var snällt . Deras faster och hennes man kom och hjälpte till .En toa städning och lite städning i köket och vardags rummet ...Man vill ju inte höra att man inte gör ett skit hemma . Man gör så gott man kan .


Hoppas bara att man inte får blödningar igen ,för så fort jag är på g så kommer blödningarna  till kvällen ..och ont har man ..inget farligt men ändå ..

Lagade nåt till kvällen som inte var alls så där jätte god  och tror att min mage vände sig helt och hållet . Det var bara jag som åt av maten som tur var ...Det fanns lite spagetti och köttfärsås kvar till barna ...Så jag blev lite sjuk i kistan :(...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards