Alla inlägg den 19 januari 2010

Av pingu - 19 januari 2010 20:59

Allt jag har jagat i nästan hela mitt liv är tiden . Tiden går fort ,men om man skrev exakt vad man bör göra eller skall göra och hur lång tid saker och ting får ta kanske ...kanske då men får mera tid över ..vad vet jag .


Har otroligt mycket att göra och har börjat gå igenom kläder som skall kastas och sparas . En hel drös med kläder som man har lyckats samla på sig genom åren ,man tror att man behöver precis allting men där är ju felet . Man behöver ju inte precis allt ,och vissa är ju faktiskt nötta och lära slängas .


Det är ju bara nån enstaka gång som det sker att det åker ut i säckarna och man slänger det . Ärenden på förmiddag ..lunchen räddad och åt i goda vänners sällskap lite kina mat var ju inte alls fel . Ringa samtal och jaga folk på förmiddag ,man lyckades med att få tag i dom man ville ha tag på . Det är jag jätte glad över . Papper som är viktiga och skall skickas iväg kom iväg ..

Även om jag visste att det var mera att göra så har jag inte kunnat göra nåt mera ...för tiden räcker ju inte till .


Man skall rääcka som mamma och vara social när dom har kommit hem och det är massa saker man skall dona med . Att bara finnas där för dom ,för att inte glömma att man kan ha en social kontakt med vuxna oxå . Fick besök på kvällen och det kom främmande på fika ..inte ofta det händer men kul ,kul för barna med... Dags att vila lite grann nu och ta igen sig för morgon dagen ...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards