Alla inlägg den 10 januari 2010

Av pingu - 10 januari 2010 10:25

Igår var det ju lördag .Innebär mys med en lördags godis påse. Sockerkick för dom små . Nån annan är ju inte så jätte mycket för sötsaker utan det händer ibland hemskt sällan. Åt en hemmalagad pizza idag ,bakade pepparkakor med barna .Hade lovat dom för längesen att baka .Hamnade till slut alldeles ensam i köket . Minstingen hamnade bänkad framför tv:n och tittade på Victoria Secret Show..


Han  är inte gammal men gillar redan tjejer i underkläder som mannekängar runt .Snacka om att ha koll på läget liksom. Har inte varit ute idag och när det är kallt ,ja då gör då inte jag nåt på ute fronten . Är ingen frys lort och avskyr kyla . Tttade lite på tv igår kväll men det var så livat i bakgrunden när vissa fick i sig lite socker ..så det blev fart på holken .Ingen idé att ens försöka titta nåt då eller .  Kvällstött person och man gärna vill gå och lägga sig i skapligt tid ,men brukar ju vara uppe på nätterna lite då och då ..svårigheter med sömnen som vanligt ...En vanlig helt vanligt kväll ,bara slappat och tagit det lugnt bara .







Av pingu - 10 januari 2010 06:20

Har legat och vänt mig inatt hela tiden .Drömt en massa saker ,bara dåliga saker . vaknade av att man var genom svettig . Tankarna kommer och går ,försöker att se positiv på det hela men svårt .


Har varit rätt tufft nu på sistone med både det ena och det andra ... Ligger vaken jätte länge och försöker att somna om ,tills slut så ger man upp .Har varit vaken sedan 3.30 och nu sitter man här framför burken .


Alldeles tyst och man skall nog försöka sova en stund innan det är dags att göra ett ryck innan barna vaknar . Hoppas nu på att dom kan sova lite längre idag ... Mycket att göra under dagen med att packa kläder . Åker bort en vecka med familjen till Uppsala .


Har inte träffat T och R på jätte länge och saknar dom . Får boka in en träff så man får skratta  av sig lite grann ...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards