Alla inlägg den 21 januari 2010

Av pingu - 21 januari 2010 08:57

Var till barnmorskan igår och hade fått gjort en glukos prov...Skulle vara fastande från natten och på morgon skulle jag dricka en drink som var söt. Var jätte hungrig och tänkte att det här kommer inte att funka. Drog i mig drinken och hade endast 10 min på mig att dricka upp det .Hon hann bara vända sig om och vips så var drinken borta ..Fy den smaka hemskt . Doff som jag kallar bäbisen fick sig en rejäl sockerkick tror jag . Aktiv som den är så fick man många hårda sparkar ..


Började känna mig trött och fick lägga mig inne i ett av rummen på britsen . Somnade i 2 h och var helt borta och undrade var jag hade hamnat nånstans ... Så borta var man . Skall börja träffa min kurator igen för det har varit mycket nu på sistone med allt . Börjar nästan känna mig lite små sjuk och psyket pallar inte mycket längre .


Antar att nångång så kommer allt att lägga sig och bli bra så småningom .Men det tar väl sin lilla tid det oxå ...Drömmer hemska drömmar på nätterna och vaknar alltid och är jätte svettig . Man tänker så mycket på just allt ,som tur är så får jag äntligen träffa min kurator som har varit sjukskriven länge.. Nu är det på tiden att jag träffar någon att prata med .


Längtar lite till jobbet även om jag vet att jag inte kan jobba. men den sociala kontakten är ju jätte viktig .Saknar mina jobbar kompisar och få skratta och snacka strunt . Idag händer väl inte så mycket förutom att jag skall fixa lite med tvätten här hemma och städa det jag orkar göra. Får blödningar när jag anstränger mig och får ont . har passerat snart v 33 så det börjar dra ihop sig mot slutet..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards