Alla inlägg den 26 januari 2010

Av pingu - 26 januari 2010 21:42

Idag hade jag en tid på Aurora mottagningen ,dit skulle jag på samtal .Visst det är bra att få komma dit och det är ju tredje gången man är där . Min andra förlossning slutade med att jag aldrig ville ha fler barn någonsin .Och nu blev det som det blev och gravid igen för tredje gången och livrädd för att föda .


Vi gick igenom mina gamla journaler och kände att man fick en flashback genom tiden som varit . När jag satt på den gröna soffan och skulle få vänta på kvinnan jag skulle träffa ...blev jag alldeles kallsvettig. Hörde en stackars mamma som kämpade för att få ut sitt barn ..Det var i krystnings fasen ..Den fasen jag är livrädd för .Förra gången gick inte så bra för mig och hur jag än gjorde så kom han ut i slutändan ,men det var mycket jobb bakom det .


Idag är jag livrädd för att samma sak skall hända igen .Och på nåt sätt så vill jag ha kontroll denna gången över alltihop och välja nåt annat . Det är för mycket rädsla bakom och trodde att jag skulle komma över det som varit för nästan fyra år sedan...


Hur som hellst så får jag träffa en läkare och gå på special Mvc ..Få se om man blir lite klokare ..hoppas hoppas ..Svårt att sova och grabbarna sover redan ,kan höra hur vissa snarkar så högt att man inte kan sova ...men men hoppas dom vaknar utvilad tills imorgon ...så är jag glad ..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards