Alla inlägg den 11 januari 2010

Av pingu - 11 januari 2010 19:27

Lämnade hemmet vid 9-tiden ,har varit uppe sedan kl 6 då man var astrött som vanligt. Går och lägger mig när små barna skall lägga sig .Japp det är jag det i ett nötskal kvällstrött som bara den . Anmälde oss att vi hade landat inanför deras dörrar och det var inte första gången vi kom hit . Har varit på rehabiliteringen flera gånger så man känner sig mer eller mindre som hemma . Personalen känner man till och man vet rutinerna och allt .


Idag var det pappans tur att börja latcha med maten när logopeden skulle titta . Åh kände en viss stress moment när det är ens tur att hålla på . men vet att det ger resultat i längden när man har varit här .Vet att pojken har haft en tung svacka bakom sig och det här med maten har inte funnits i hans intresse nu på ett bra tag . Kan hända att det har hänt så mycket i hans omgivning som gör att han inte har haft intresset för maten .


Är nöjd med dagens resultat och känner mig glad inombords .Bor i rum nr 2 ,aldrig bott i det rummet tidigare ,fyra sängar och stor tv .Det är ju bra det att man kan glo på tv inne på sitt rum . Luncherna brukar vara lite stressigt då det är mycket folk inne på lunch rummet och man skall samsas med många familjer


Var ute en sväng med bilen och handlat det vi skall äta till morgon dagen ,snabblagat som makaroner och köttbullar eller korv . Man delar kök med andra så man vill inte stå allt för länge i köket .På kvällarna är det ju lugnt ,brukar ju passa på att tvätta när jag är här på kvällarna ...


Träffade hans dietist och är nöjd med svaret man fick av henne ...Vi kanske slipper att ge honom  5 mål utan kanske räcker med 4 om man har tur . men hon skulle räkna på detta och återkomma sedan .Assistenterna kommer tors och fredag så det blir mycket folk här då ... Dagen har varit kanon bra ,lekt affär med specialpedagogen inne hos henne .Barna stor trivs där . Ett bra ställe man har hamnat på helt enkelt .

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards