Alla inlägg den 9 januari 2010

Av pingu - 9 januari 2010 09:36

Godmorgon ,nyvaken och allt .har sovit jätte bra inatt och det var längesen man har sovit så bra på länge. Sonen sov bredvid mig och tyckte det var lie mysigt att kunna ge honom lite kvalitets tid ibland . Känner att man inte hinner med att ge honom tillräckligt med uppmärksamhet då lillebror tar all plats.



Natten har varit ok, Lite skrik från min granne bredvid mig bara annars lugnt .

Drömde till och med men kom inte ihåg ett skit från drömmen . Ute ...kallt och vill inte tänka på hur många grader det är ute . Undrar vad man hittar på idag då . En promenad skulle ju inte skada eller pulka åkning nu när det finns gott om snö.


jobbade min sista dagigår på jobbet .Kommer att vara borta ett tag från jobbet . Med alla upsägningar så vet jag inte om jag blir kvar på mitt jobb.Många har jobbat längre än mig och det är väl en tur och ordnings lista man går efter . I början var jag orolig ,men idag tänker jaginte så mycket på det utan ser det som en möjlighet att kanske skola om sig eller göra nåt helt annat .


Jobbat 13 år på samma företag och har bra kollegeor som har varit snälla och stöttande . Det är nog mycket därför man har varit kvar ,och pengarna har rullat in varje månad .Räkningar kommer in varje månad och därför måste pengarna komma in också ...


Dags att äta frukost och göra sig i ordning ...ha det bra allihopa .

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards