Alla inlägg den 12 januari 2010

Av pingu - 12 januari 2010 19:59

Har sovit dåligt inatt och frusit ,som vanligt så går man upp några svängar på natten .Kisspauser kommer man inte ifrån när man väntar barn och är höggravid .

Sovit bredvid grabben som i sin tur har varit gullig och velat hållit min hand nästan hela tiden .  Sover numera på sidan och längtar att få sova på rygg igen .


Trött idag och fullspäckad schema men glad över att få vara här som sagt . Grabben har gjort stora framsteg idag och fick sitta i lilla matsalen med en kompis .Dom skall fungera som dragplåster för varandra tror jag . Den nya killen är ny här och första gången han är på FBH . Roligt att prata med mamman om vilka resor dom har gjort i samband med hans sjukdom . Alla som har barn med särskilda behov har ju en resa framför sig som jag brukar säga. En resa som bara andra kan förstå som har varit med i nåt liknande situation själv . Hur man kämpar för sina rättigheter ,byråkratin osv ..Alla dessa sjukhus besök. Sedan får man inte glömma folk som faktiskt kan tänka sig i andras situationer .Som faktiskt kan förstå en vad man har gått igenom .


Har lekt en hel del idag . Vi turas om att vara med pojken när han är hos logopeden . Våran älsdta anpassar sig ganska bra ,inte första gången han är här så han är så gott som hemma . Det har sina för och nackdelar .


Gått på Ikea och kollat lite .Köpte påslakan för 25 kr st så det blev 4 st . Billigt och bra tänkte jag . Det kan man inte få för mycket av . Älskar Ikea ... Middag fick bli där , så husmanskost och bra käk på samma gång . Tror grabbarna hade ganska roligt .. På kvällen är det dusch som gäller och blir att varva ner inför morgondagen ...



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards