Alla inlägg under januari 2010

Av pingu - 9 januari 2010 09:36

Godmorgon ,nyvaken och allt .har sovit jätte bra inatt och det var längesen man har sovit så bra på länge. Sonen sov bredvid mig och tyckte det var lie mysigt att kunna ge honom lite kvalitets tid ibland . Känner att man inte hinner med att ge honom tillräckligt med uppmärksamhet då lillebror tar all plats.



Natten har varit ok, Lite skrik från min granne bredvid mig bara annars lugnt .

Drömde till och med men kom inte ihåg ett skit från drömmen . Ute ...kallt och vill inte tänka på hur många grader det är ute . Undrar vad man hittar på idag då . En promenad skulle ju inte skada eller pulka åkning nu när det finns gott om snö.


jobbade min sista dagigår på jobbet .Kommer att vara borta ett tag från jobbet . Med alla upsägningar så vet jag inte om jag blir kvar på mitt jobb.Många har jobbat längre än mig och det är väl en tur och ordnings lista man går efter . I början var jag orolig ,men idag tänker jaginte så mycket på det utan ser det som en möjlighet att kanske skola om sig eller göra nåt helt annat .


Jobbat 13 år på samma företag och har bra kollegeor som har varit snälla och stöttande . Det är nog mycket därför man har varit kvar ,och pengarna har rullat in varje månad .Räkningar kommer in varje månad och därför måste pengarna komma in också ...


Dags att äta frukost och göra sig i ordning ...ha det bra allihopa .

Av pingu - 7 januari 2010 22:26

Åh vd jobbigt det är när man inte kan sova ...ligger och vänder på mig flera ggr om . Gick upp och drack lite vatten och sedan in till sovrummet för att försöka igen . Näpp tänkte jag upp och blogga kanske . Ute är det kallt och vill inte ens tänka på hur många grader det är ute nu så här dags på kvällen .


Tänker på massa saker och livet och allt annat som hör till den . Framtiden och så vidare . Man är väl en typiskt grubblare ,har så himla svårt att släppa på vissa saker .Allt har en början och ett slut . Så är det med allt .


Hur skulle livet ha varit för drygt 2 eller 3 år sedan ?  Svårt att säga ...önskade att det såg annorlunda ut idag ,enda man vill är att hitta nåt slags harmoni och balans i det hela . Träna mera äta mera sunt osv.. vara piggare och kunna göra massa saker med ungarna . Känns som om att musten bara försvinner ur en ...


Dags att ta nya tag ,nytt år och nya tag ...Får bli en ändring på allt det här så man blir som en ny människa .Man får ju inte glömma att badsässongen kommer att komma . Så gäller att ligga i om man skall kunna visa sig i bikini i sommar ...



Av pingu - 6 januari 2010 12:03

Ibland önskade jag att man hade en magisk lampa som aladdin ...Gnida lite på den och ut kommer en blå figur ut . Om man skulle känna att näpp idag är jag lat ... kanske denna lilla figuren kan hjälpa mig ... Men så är det inte tyvärr i den verkliga vardagen .


Man undrar ibland var man skall få sin ork ifrån och hur man skall fördela att man hinner med det man vill hinna med . Men vi kvinnor är tålmodiga ,stresstålig, starka ,vi klarar av tuffa situationer och det är vi som överlever det mesta .


Ser att klockan går fort och ,har inte gjort nåt annat än att sega idag känns det som . Frukost avklarat och sedan lära man tänka på lunch . Det är full ruljans på det hela för att få det att gå ihop. Till lunchen blir det nåt lätt lagat som inte tar allt för lång tid att laga. makaroner och korv ,det var det enda jag kunde tänka på just nu . Hur som hellst ..nu är det för tyst hemma ,så dax att kolla vad dom andra gör ..så det inte är nåt sattyg på g...





Av pingu - 6 januari 2010 08:31

Kollar på termometern ungefär - 20 ute ...alltså vågar man ens gå ut i denna kylan . Tän kte att man skulle åka pulka idag med kidsen men det kanske är för kallt . Ena har vaknat och den andra sover än ,så jag väntar in honom för att sedan kunna äta frukost allihop. Trevligare då när man kan sitta tillsammans alla tre .


Få se vad dagen har att erbjuda idag ..Hoppas på en trevlig dag med mycket skratt och glädje .

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards