Alla inlägg den 26 februari 2010

Av pingu - 26 februari 2010 09:48

Snö ,snö och åter snö ,räcker faktiskt nu men kommer att komma mera .Det bara känns så . Idag har det varit lite jäktigt på morgonen och varenda morgon är det samma gamla visa . Vardagsmat för mig men tröttnar ganska fort på vissas beteende . William får man ju tjata på ,och inte nog med det ...Inte kul när han drar ner kalsongerna och vickar på rumpan och moonar inför oss adra .Hur normalt är det från skala ett till tio ???


Lillemannen han tar en tröja och ger honom en dänga med den . Åh jag blir ju så matt .Ont i kroppen och har inte alls sovit bra ,drömde att min systers pappa hade tagit livet av sig ... Och efter det kunde jag inte sova mer.Fick nästan gå upp ,göra det jag är bra på ..Gå på toa och kissa några svängar ..


Mycket snö hade det kommit under natten och fick ju skotta fram bilen . William glömde sin ryggsäck innanför grinden . Fick nästan halvspringa med en liten Simon i handen till dagis . Asistenten tyckte att hans knapp såg lite konstig ut och kändes som om den skulle vara på väg ut ...säger hon .

Jo knappen har ju åkt ut en gång på dagis och jag har fått åkt in och sätta in en ny ,det är tur att man kan dom kunskaperna ändå så man slapp åka ända in till Gävle. men sa åt henne ,ring bara om det är nåt jag är hemma och vilar .


Mycket som jag skulle behöva göra idag ,bla städa ännu mera och jag orkar verkligen inte .har fruktansvärt ont nu i kroppen och nästan så det känns att det inte är långt tills tårarna skall komma . Så ont gör det . Får lite blödningar nu när man har ansträngt sig för mycket ...och vet att jag måste ta det lugnt men känner den pressen på mig att jag är hemma ...jag skall fixa allt .


Jag blir så matt och trött .Händerna är stora som dasslock ,sticker och kan inte greppa tag ordentligt i nånting längre . Mycket gnäll nu ,men inte många dagar kvar i allafall . Det blir ingen kalas idag utan har bestämt att detta kalas skall ske på lördag . Så Marko fick basta med sin kompis idag istället för imorgon . Visst det är inte jätte kul när han sticker iväg nånstans och hans son skall ha kalas och sedan får jag ta hand om allt efteråt .Jeij åh vad roligt ..typ njet .


Så ännu en debatt igår ,medans man tittade på damernas hockey ...debatten gick ändå bra .Förde in pengar till hyran till honom .Glad blev han i allafall ...Så han hjälper mig i helgen med allt som skall fixas ,sa åt honom att jag kan inte göra allting själv .Är stressad redan och behöver varva ner innan måndag ...jag vet att när jag håller på och far runt så blodtrycket höjs ..kroppen är ju inget vidare den heller ...Känns som den skall explodera snart ..och jag skulle kunna dränka någon i en massa vatten ...


Ovido - Quiz & Flashcards