Alla inlägg den 19 februari 2010

Av pingu - 19 februari 2010 19:18

Idag är det en sån dag då man vaknar och det är svinkallt ...Tar barna till skolan och dagis och lite ärende på banken ...Sedan hämta och fixa mat så klart  ...maten idag tyckte dom inte om ..


Det kan göra mig lite irriterad när man gör nåt så duger det inte ,i för sig kan man inte gilla allt man äter det fattar ju jag med . Lite på internet och surfa runt så man får tiden att gå .Inte för att man inte har nåt att göra ,för det finns alltid nåt att göra här hemma . Har fjäskat för barnas pappa med att göra matsäck till honom. Frukost ,lunch och middag .Jobbar man 12.5 eller 13 h på jobbet lära man ju äta mat ...Jag skulle bli hur sur som hellst om jag inte fick i mig mat .


Dags att sonda näring så är det kvällen sedan ,har känt mig lite sjuk idag och har känts som om jag har fått lite feber . Frussen och en aning orkeslös ..Äter järntabletter nu för det var ju för lågt så det behövs äta sånt .


Lets dance idag ,få se om man orkar vara vaken och titta ...är lite trött och en lägenhet att städa imorgon ...Mycket att göra innan denna månad är slut ...Och sedan är det full kareta på saker och ting med en nykomling till bebis ...Ångrar inget utan saker och ting har sin mening ..Allt har en mening med livet brukar jag säga ..så kanske det är oxå vad vet jag .



Ovido - Quiz & Flashcards