Alla inlägg den 24 juni 2011

Av pingu - 24 juni 2011 01:30

Oj klockan är ju jätte mycket .Har städat Wilmas rum för det var så mycket tvätt överallt .Kläder har vi gott om hemma och tvätt blir det när man är många i familjen .Har städat så svetten har runnit ,Melvin har varit ganska tålmodig med mig . Har även hunnit varit på kalas hos Philip som har fyllt hela 11 år . Hörde att Simon hade varit jätte duktig på dagis idag . När en fröken ringer och talar om det värmer det så mycket i mitt hjärta. Hon är helt underbar och vi är väldigt glada över att hon har våran lilla Simon .


Min sambo har åkt ner alltså igår för att hämta hem hans dotter Wilma . Brukar som regel bli bra hemma när Wilma är hemma . Att ha en tjej till i hemmet gör mycket skillnad faktiskt . Så vid 21 snåret var dom framme . Barna är hos sin pappa och saknar dom verkligen jätte mycket . Attans oxå jag glömde en viktig sak . Glömde gå in på min sida på barnomsorgon . Jag vill ju tacka ja för hans plats alltså Melvins . Men har ju inte kunnat gjort det för att det måste ju göras på nätet . Och nu är det så komplicerat att det är ju inte samma pappa till barn nr tre . 


Skall hinna fixa det här med maten idag ,som tur är så tar det inte så lång tid att göra i ordning alltihop. Blir att grilla och att äta sill och färsk potatis hemmalagade potatissallad . Det blir smaskens och massa gott som man kan trycka i sig då . En sväng till Furuviksparken för att bada om vädret tillåter ,sen får man se vad kvällen och dagen har att bjuda på .Nu bör jag nog lägga mig och ta lite skönhetssömn för det skulle ju inte alls skada .

Ovido - Quiz & Flashcards