Alla inlägg den 15 juni 2011

Av pingu - 15 juni 2011 21:29

Idag har dagen varit intressant . Det började med att en av mina grabbar levde om i morse och vägrade lyssna på mig . Idag skulle dom till fritids och dagis och jag skulle även agera taxi chaufför åt två grabbar . Lämpade av mina barn och fick jogga till dagiset från parkeringen och tillbaka , herregud all kladdkaka man har tryckt sig har satt sina spår . Men fasiken det är ju så himla gott . Satte mig i bilen då svetten bara rinner ,tror nog att jag var mer nervös än dessa grabbar jag skulle ge lift till . Min sambo och våran kära granne skulle på en arbetsintervju i Älvkarleby .:) Det gillas mycket från min sida och höll tummarna för bägge två . Med oss var även Melvin som konstigt nog inte sa så mycket på hela resan . 


Vädret skall man inte ens prata om . Efter att ha varit bortskämd med så mycket sol så tyckte jag att det var okay med regn .Det behövs för att luften skall bli bättre . Jag önskade dock att lukten kunde bli bättre i våran trappuppgång :( 

Det luktar verkligen inte gott alltså ,snarare en doftspray blandad med kattpiss och kattbajs . Det funkar att gå upp till lägenheten genom att nästan hålla för andan .


Passade på att hälsa på en gammal god vän till mig och en släkting är hon oxå . Vi har barn i samma åldrar . Hennes lilla kotte är över ett år och det är så kul när dom får träffas lite då och då . Jag kan verkligen inte ha tråkigt men min kompis för nästan allt hon säger är roligt . Hon har en sjuhelsikes humor .


Fotbollsträning idag egentligen för William men det sket vi i . I måndags var det bara endast fyra som var med . Ursäkten var att det regnade ...Hallåååå regn är inget farligt ,hade det åskat är det ju en annan femma . Min sambo hjälper till på deras träningar vilket är roligt . Han själv har spelat fotboll länge så intresset finns . Så denna gången blev vi hemma och hade hushållssysslor för oss . Barna fick snällt städa deras rum . Jag tycker att man kan lära barna ansvar tidigt men det får faktiskt vara inom rimliga gränser .


Middan var superb , grillat med potatissallad . Jag älskar grillat och skulle kunna grilla året om . Men det är nåt särskilt med karlar som grillar tror jag . Maten blir så himla mycket godare :) En tidig kväll för grabbarna BUS så man får lite kvalitetstid tillsammans med karln sin .En bra kväll helt enkelt , jo förresten min mamma dök upp oxå . Hon dyker upp då och då som gubben i lådan . Så en snabbvisit fick det bli för hennes del . Det var nog allt för mig .Klart slut :)






Ovido - Quiz & Flashcards