Alla inlägg den 23 juni 2011

Av pingu - 23 juni 2011 08:34

Igår har jag sovit med Melvin på förmiddan, han blir som regel trött innan 9 och kan sova i 2-3h beroende på om jag är bredvid honom . Seg blir man om man sover och sedan går upp ,men antar att det behövdes . Kroppen tar igen sig . 


Åkte till stranden Sandbankarna ,långgrund och helt i min smak . Vattnet var iskallt i allafall för min del . Men barna doppade sig och lekte med spade och hink och byggde sina sandslott . Skulle ha varit i Furuvik men vi röstade och det blev stranden . Inte så värst mycket folk ,däremot måsar det fanns det gott om . En mås var på väg att sno solkrämen i märket MaryKay . Jädrans mås ..då blev jag förbannad . Är inte numera så jätte förtjust i fåglar numera . 


Solade och Melvin passade på att sätta sig i vattnet trots att det var kallt . Ingen badkruka han inte ,trots kylan och dom hackande tänderna så satt han kvar . När jag väl hade tagit upp honom hördes det flera vrål ifrån den lilla killen och tror att alla hörde honom . 


Stor röstkapacitet som vi brukar säga och med mycket skinn på näsan . Kvällen närmade sig och det var ju dags att åka runt 16.30 snåret . In på Willys med Simon medans resten av grabbhalvan satt kvar i bilen . Passade på att storhandla inför midsommar. Tycker om att göra fynd , kan lyckas att göra fynd i mat så som i kläder . Har kommit underfund med att en matlista är bättre än spontant köp.


Midsommarmaten blir färskpotatis,sill av olika slag,gräddfil med gräslök. Lax både kallrökt och gravad, sallad, hemmagjord potatissallad,fläskfile med hemmagjord sås. Jordgubbstårta med chokladmousse .

Blir nog bra det här,vet inte riktigt var vi skall vara på dagen..Det blir nog Furuviksparken med bad i poolen och midsommar firande på dagen med Nassim al Fakir. Kvällen blir grillat med goda tillbehör till med både smått och gott . Blir nog att fira med Marko för han har barna över midsommar och det känns roligare att kunna fira tillsammans allihopa. Är vi hemma hos honom kan man sjunga karaoke eller basta och bada i hans pool . Det vet jag att barna gillar .Hur som hellst jag är öppen för alla förslag ,hur det än blir så blir det toppen . 


Grinig liten kille har jag nu så klockan närmar sig läggdags för Melvin ..so long så länge ..Glad Midsommar:)

Ovido - Quiz & Flashcards