Alla inlägg den 14 juni 2011

Av pingu - 14 juni 2011 13:14

År 2010 hände det massa saker i mitt liv och för min familjs . Det är året då mitt tredje och sista barn föddes .Melvin heter han en underbar liten kille. Han föddes den 24 feb. Sista graviditeten var väl inte precis en höjdare för min del . En pappa som inte ville ha barnet men jag behöll det . Deprimerande perioder och sådana episoder som jag idag kan skratta åt . 


Sommaren och julen firade vi i Göteborg .Melvin fick träffa sin pappa för första gången då han var 5 veckor gammal. Jobbigt kunde ju jag tycka att åka ända ner till Göteborg för att träffa honom med ett litet spädbarn på bärselen med vagnen och allt .Hade dock varit enklare om han hade tagit sig uppåt till mig istället .


Har gjort många resor söderut i mina dagar och både jag och barna har farit ner fram och tillbaka . Kan tycka att BEKVÄMLIGHETS kommitén har varit lite för bekväm.


Julen var en episod då jag och alla grabbarna var under samma tak med Tomas och hans dotter . Det är nu det börjar och nu skulle man börja lära känna honom på riktigt .För fysiskt det visste jag ju redan hurdan han var . Jag flyttade till ett eget boende till 1 dec 2010 .Har numera en 4 rum och kök i centrala Skutskär .Toppenläge och trivs jättebra .Fin utsikt och en hörnlägenhet . Flytten har varit jobbig då man har en liten kotte och mitt i vintern oxå och allt . Men har en bra vän som alltid ställer upp för mig . Tomas var även med att hjälpa till med flytten .


Den ekonomiska biten den är ju mindre roligt att prata om ...Tomas sade upp sig från sitt jobb och beslöt sig för att flytta hem till mig i Skutskär . Antar att han offrar sitt första barn för att kunna vara med sitt andra barn . Jag kan tänka mig hur det måste kännas att behöva välja . Även jag har varit i denna sits .


Flytten uppåt skedde till den 25 feb tror jag innan Melvins 1 års dag . Så efter 1 mars 2011 var vi officiellt ett sambopar . Innebär en som är arbetslös och en som är mamma ledig . Barna hos mig på heltid och jag försörjer alla . Det har inte varit lätt och alltid jobbigt när räkningarna ramlar ner i brevlådan hemma i hallen .


Nu söker han jobb och skall gå på arbetsintervju redan i morgon bitti för ett sälj jobb i Älvkarleby. Hoppas på det bästa .Jag vet att jag kommer att bli uppsagd och att jag då kommer jobba i tre månader och sedan blir jag arbetslös efter detta . Jag ser det som en början på nånting annat ,tar det med ro och är mångsysslare . Så lite tillbakablick om året 2010 ..nu är det ju 2011 och det har hänt massor ...har massa att skriva om . Jag kallar det för lördagsgodis och vissa kan kalla det för skvaller . Man väljer själv :) 


Ovido - Quiz & Flashcards