Alla inlägg den 25 juli 2011

Av pingu - 25 juli 2011 19:37

Varit till Hemlingby och grillat med sambo och två kottar . Vädret har varit si sådär men det har kommit skurar då och då . Man kan ju undra om sommarvärmen kommer att komma tillbaka igen . Man vill ju bada och sola . Nu på torsdag försvinner Melvins gips och då kan han få börja bada igen . Jag hoppas att han kan röra armen igen som vanligt . 


På torsdag den 28 juli är det exakt tre år sedan jag träffade Tomas för första gången . Tänk att tiden har gått så fort , och det är andra gången våran son skall ta bort hans gips . Nåja 2011 har varit ett händelserikt år och än är det inte slut ännu . Finns många månader kvar i detta år . Så det hinner komma massa händelser och hoppas på bra denna gången . 


Bloggar samtidigt som sambo och två barn är i köket . Blåser såpbubblor gör dom över matbordet . Kan ju säga att Melvin skriker av glädje att det skär sig i öronen . Men han är glad och älskar som sagt bubblor precis som jag ....


Har varit en okay dag ändå trots att Simon är en tjurskalle och verkligen visar när det inte passar sig för honom . Men jag är rätt bestämd av mig och jag bestämmer över honom så länge han är liten . Han saknar pappan och William och Wilma . Nu har han Melvin hemma och mig och Tomas . Marko jobbar ännu och har semester i augusti . Skall börja med förberedelser med Williams kalas för att det börjar ju bli dags för det .Den 17 augusti fyller han hela 8 år . Pappas pojke det . Skall även börja lägga barna tidigare än igår för att det har blivit så sent dom andra dagarna . Lika bra att börja träna upp dom innan dom två börjar på dagis . Och jag börjar jobba igen den 1 sep .








Ovido - Quiz & Flashcards