Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av pingu - 9 augusti 2011 21:16

Idag har det varit en annorlunda dag . Har varit hos Lina och hennes familj tillsammans med grabbarna . Lina är Simons gudmor och det var ungefär 3 år sedan vi träffades . Det är roligt att kunna återta kontakten igen efter så många år . Jag kommer ihåg när jag träffade henne för första gången . Jag skulle börja på gymnasiet och linjen var Barn och Fritid . Hade hamnat i en klass där jag inte kände så många . Det var mest Gävlebor just i den klassen . Där satt hon ..tjejen som jag kom ihåg från första skoldagen . Vi blev vänner och började lära känna varandra . 


Det har varit väldigt trevligt idag , att se mina pojkar tillsammans med hennes dotter Juni. Jag önskade oxå att vi bodde i ett stort hus med en egen trädgård som man kan odla massa saker i . Jag blev väldigt imponerad då jag fick dricka hemmagjord körsbärssaft från deras trädgård ..Hennes sambo hade gjort den själv .


Lina har alltid varit duktig med växter och odlar egna grönsaker . Det är roligt att se hur duktiga dom är . Tiden gick fort och ute åskade det ..Hade lovat barna idag att det skulle bli bad ute men det fick bli nåt annat . Dom blev rätt så sur på mig men det struntar jag i . När vi kom hem från Lina åkte vi hela familjen för att handla mat på Willys . Sambon har gjort fint i köket och tagit tillbaka köksmöblerna . Han har även spacklat och handlat roller tills imorgon så vi kan sätta upp tapeterna . 


I sovrummet kommer det gå i vitt med skimmer i . Mönstret är häftig ,svårt att förklara bara . Så nästa person som flyttar in i denna lägenhet kommer att få en ljus lägenhet . Vitt vitt vitt ...Ljus och fin som sagt . Att ha vitt ,betyder inte att allt skall gå i vitt . Vi är rena rama färgklickar , man kan kombinera mycket med färger och tyger . Jag kommer att bli så nöjd när allting blir klart . Jag har räknat ut att det får högst ta en vecka på alla tre rum som vi skall tapetsera . Det är vårt sovrum,vardagsrummet och gossarnas sovrum . Resten är klart och nyrenoverat .


Jag älskar verkligen att inreda ..är lite som man brinner för ,sy,måla och att bara skapa med händerna är roligt . Det är första gången som jag tycker att hemmet känns ombonat och hemtrevligt . Det bästa med allt är att jag har hittat någon som har samma intresse med att få hemmet att bli hemtrevlig.




Ovido - Quiz & Flashcards