Alla inlägg den 29 april 2010

Av pingu - 29 april 2010 23:19

Känns inte sådär jätte kul att leva detta liv just nu .Många saker som svider ,man blir sårad och kan inte förstå hur kallkänslig man kan vara . Tycker synd om barna ,det är dom som lider mest . Inte kul att höra varje dag när mamma och pappa bråkar . Inte roligt att bli nervärderad gång på gång .

Kom ihåg mig själv när jag var liten ,hade en pappa som drack jämt .Gång på gång hackade han på min mamma . Det gjorde henne ledsen att jag var så trött på farsan . Önskade just då att mamma kunde flytta ur huset med oss .


Idag befinner jag mig nästan i samma sists . Två barn med denna karl  och ett barn på 2 mån med en annan man .. Det har jag åstadkommit med i mitt liv . Livet är omtumlande ,men inget förvånar mig längre när det gäller barnas pappa .


Man måste må så himla dåligt innerst inne att man vill såra den andre . Jag önskade att jag bara kunde flytta härifrån och få en bostad nån annanstans ..Börja ett nytt liv med barna från början .Ingen karl som sårar och nedvärderar en . Vill ha någon i mitt liv som respekterar mig ,älskar mig mig för den jag är .



Ovido - Quiz & Flashcards